За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Плоска спирална плетка

Техника:Плоска спирална плетка
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Плоска спирална плетка е интересен начин за изработка на обемни бижута от мъниста.

 

По време на вечерния урок, в нашето уютно студио, ще ви покажем няколко различни приложения на Плоска спирална плетка. Чрез различни видове мъниста можете да постигнете елегантен класически или подчертан модерен дизайн.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще се потопите в основните тънкости на техниката. Ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате плетката, как да добавяте нова нишка. След обучението ще можете самостоятелно да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате невероятни модели! А най-хубавото е, че ще си тръгнете с нови бижута, придружени от приповдигнато настроение, полезни знания и подробни авторски инструкции.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на урока е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на различни видове нишки и обработката им;
  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в цветовата композиция;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Завършване на дизайн, изработен с Плоска спирална плетка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урока продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на урока:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Плоска спирална плетка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: