За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Полимерна глина

Техника:Имитация на обекти от околната среда, съчетаване на цветове с Canes
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Ивета Панталеева
Цена:70лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Работа с Полимерна глина е едно от най-любимите обучения в Ателие Марабу! Интересът към любопитния материал за изработка на бижута не намалява, затова решихме да продължим предизвикателството с нови интересни техники!

Ако желаете да се сдобиете с нови бижута, моделирани като истински скулптор от самите-вас, елате при нас :) Ще научите много хитринки, различни похвати за изработка на камъни с метално фолио, за имитация на обекти и текстури от околната среда и природа, за съчетаване на цветовете чрез техниката пръчки/Canes.

 

Полимерната глина е един от най-новите и вълнуващи материали за изработка на бижута и други арт предмети. Съществува в широка гама от цветове и добавени ефекти. Позната като материал за моделиране и за детска игра, през 1980-1990 се разпространява нейната употреба сред творци от различни области и най-вече бижута. 

 

В мини-курса на Ателие Марабу ще разберете какви са необходимите материали и инструменти, за да оборудвате свое мини-студио, ще научите кои са основните техники и движения, за да моделирате бижута с различен дизайн и визия. В стъпка по стъпка, до вас ще бъде Ивета Панталеева - един от най-опитните ни преподаватели, специалист в областта.

 

По време на урока ще правите обемни мъниста, ще имитирате естествени камъни, ще придавате релеф и текстура на кожа, ще оформяте пръчки/цилиндърчета/canes, съчетаващи атрактивни цветове, ще моделирате сладкиши и бонбони, ще научите какви добавки са необходими, за да изглежда реален резултата и какви хитринки да използвате, за да засилите излъчването.

 

Освен това ще видите базови техники за смесване и преливане на цветове. Ще усетите най-важния етап - изпичането, за да гарантирате отличен краен продукт. Ще ви разкажем за възможностите на довършителните операции и оцветяването на моделите. Ще научите как да съчетавате готовите елементи с шнурове и мъниста, за да получите атрактивни и модни колиета, обици, пръстени и гривни. 

 

След урока ще се сдобиете с нови бижута, полезни знания, инструкции по темата и несъмнено ще усетите окриляващото чувство да създавате красота със собствените си ръце!

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 24 Февруари, неделя, от 10:00 до 16:30 с половин час обедна почивка. 

 

Цената на модула е 70 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Стъпки в работата с полимерна глина;
  • Как да моделираме различни форми и мъниста?
  • Как да създаваме релеф?
  • Как да смесваме цветове?
  • Изпичане на готовите модели;
  • Сглобяване на елементите в дизайна на гривни, колиета и обици.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът е с продължителност 6 часа и се изработват поне две бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Полимерна глина


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: