За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Професионална фотография за любители

Техника:Фотография на бижута с дневна светлина/ Фотография на бижута в контролирана среда
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Динамир Предов
Цена:80лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Прекарайте с нас един забавен и ползотворен урок! Все повече креативни онлайн платформи и кокетни галерии намират своето място сред виртуалното пространство. Те дават чудесна възможност за изява на автори от различни области, дори и в рамките на България. Ако целта ви е да развиете свой бизнес, трябва да вложите не само ентусиазъм и любов, но и огромна доза старание. Едно от най-важните условия за успешна реклама и постигане на продажби са качествените и атрактивни снимки.

 

Предстоящият урок е отличен избор за всеки автор от различни области на изкуството, дизайна и приложните занаяти. Каним всеки, който се вълнува от качественото заснемане на своите ръчно изработени творения. Ще имате възможност да разберете отличителните специфики на професионалната продуктова фотография, представена по увлекателен начин за любители. 

Под ръководството на доц. Динамир Предов, ще упражните различни методи на заснемане в домашни условия с подръчни материали и последваща обработка на изображенията. Ще научите интересни факти за светлината, за значението й във фотографията и как да я използвате правилно в снимките си. Ще усвоите практически полезни хитринки, с които сами и със собствения си фотоапарат ще постигате успешни и професионални резултати. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да правите атрактивни снимки в домашни условия.

 

 • Задължително е да носите собствена камера, за да успеете да разучите специфичните й характеристики. Вземете и ваш ръчно изработен предмет, който да използвате в снимките си! 
 • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 16 Юни, събота, при минимум трима записали се;
 • Цената на обучението е 80 лева.

  Задължително, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви.Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в края на урока. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

   

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

 • Фотография на бижута с дневна светлина;
 • Фотография на бижута в контролирана среда;
 • Как да правим качествени и интересни снимки в домашни условия с помощта на подръчни средства;
 • Композиция на снимката и как да представим атрактивно продуктите си;
 • Основни практики за дигитална обработка на фотографиите.

 

Ако планирате да създадете свой собствен онлайн магазин или каталог и да развиете хобито си с ръчно изработени вещи в малък бизнес, е необходимо да разполагате с качествени и атрактивни снимки. Това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да правите съвсем професионални снимки на бижута вкъщи със собствения си фотоапарат.

 
Този мини-курс продължава цял ден. Упражнявайки различни методи за заснемане заедно с един от най-опитните ни преподаватели, ще придобиете основни знания, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще открием пред вас тайните на фотографията на бижута. Това е една прекрасна и много обширна тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствени качествени снимки!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

 

 

Професионална фотография за любители


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: