За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работа с Бижутерийна смола

Техника:Работа с бижутерийна смола
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Наталия Маркова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Работа с бижутерийна смола е едно от най-търсените обучения в Ателие Марабу! Ако желаете да се сдобиете с ново бижу с чаровен и кристален дизайн, елате при нас :)

 

Бижутерийната смола е изключително популярно средство за изработване на оригинални бижута с чаровен и дълбок ефект. В урока ще направите модели с бижутерийна смола, нанесена върху основа или рамка с детайл. Ще научите тайните на добавянето на мъниста, копчета, хербаризирани растения, смесването с багрилни вещества, нанасяне върху трансферирани изображения. Ще научите как да ги съчетавате с верижка и мъниста, за да получите атрактивни и модни колиета, обици и гривни.

 

След урока ще се сдобиете с ново бижу, полезни знания, инструкции по темата и несъмнено ще усетите окриляващото чувство да създавате красота със собствените си ръце!

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на урока е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Стъпки в работата с бижутерийна смола;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът е с продължителност 2 часа и се изработва поне едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид извънредната епидемиологична обстановка, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Работа с Бижутерийна смола


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: