За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работа с естествена кожа: как да направим портмоне?

Техника:Техники за работа с кожа
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Емилиян Дончев Бонев
Цена:50лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме ви нов и интересен урок за работа с естествена кожа. Емилиян Дончев Бонев ще гостува в нашето ателие.

С негова помощ ще усвоите базови знания за работа с този толкова интересен материал и с лекота ще направите красиво и функционално портмоне.

Резултатите са неустоими и атрактивни, а техниките - ползотворни, увлекателни и криещи хитри трикове. 

Кожата е материал, който дава огромни възможности в дизайна на аксесоарите и бижутата. Работата с нея е истинско предизвикателство, а резултатите

носят страхотна визия. 

 

Емилиян ще ви разкрие важни стъпки в овладяването на техниката и характера на кожата, ще ви сподели полезни хитринки, за да можете да продължите да развивате уменията си вкъщи.

 

В урока ще научите за какво се използват листове с различна гъвкавост и текстура. Ще разберете как да изработите разгъвката на портмонето. Комбинирайки с техники за рязане, сгъване, биговане, поставяне на капси и

аксесоари, ще създадете универсален плосък модел. Ще научите как и с кои материали е подходящо да я съчетавате.

Важна част е завършващият слой и добавянето на боя по ръбовете на изделието.

 

А най-хубавото е, че ще си тръгнете с ново собственоръчно направено портмоне.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересен модел и много настроение!

Курсът ще се проведе на 28 март, събота, от 10:00 до 14:00. 

 

Цената на урока е 50 лева.  

Задължително в седмицата, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Начини за обработка на кожата - рязане, пробиване, сгъване, биговане, поставяне на капси, закопчалки и други аксесоари;
  • Изработка на разгъвка за портмоне;
  • Изработка на плоски и обемни модели от кожа;
  • Обработване на кожата с боя и лак за ръбовете - gloss finish;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава около 4 часа и се изработва едно портмоне, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт)

 

Работа с естествена кожа: как да направим портмоне?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: