За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница с диск Кумихимо

Техника:Японски плитки с диск Кумихимо
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Ако все още се питате дали изработката на бижута е хоби, подходящо за вас, елате и опитайте в нашите вечерни работилници.  Тази сряда ще се докоснете до древната японска техника за плетене с диск Кумихимо, ще усвоите специални умения и ще си тръгнете със собственоръчно направени гривни-талисмани!

 

Изкуството на японските плитки съществува повече от 2000 години и дава невероятни възможности в дизайна на ръчно изработените бижута.

В уютната обстановка на нашето студио, ще имате на разположение различни по цвят и вид шнурове. Ще можете сами да подберете цветовите им гами и да ги съчетаете с японски мъниста Тохо.

Резултатът ще са бижута с огромна символика и красиво послание.

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни техники за плетене със специалния инструмент, начини за завършване и започване на моделите, ще изградите познания за вплитането на мъниста, ще ви дадем идеи за разнообразни вариации, към които предразполагат различните материали. 

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на работилницата е 15 лева. Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:  • Опознаване на основни видове материали, необходими за изработката на бижута с японски плитки;
  • Работа с кръгъл диск Кумихимо;
  • Започване и завършване на модели, изработени с техниката.

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!


Какво да си носитеНе е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Работилница с диск Кумихимо


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: