За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница за ръчноизработени аксесоари от тел

Техника:Смесени бижутерийни техники за моделиране на тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Забавна и отпускаща работилница, в която ще ви покажем как сами да изработите разнообразни аксесоари от тел!

 

Вероятно всеки от вас е изпадал в ситуация, в която сте на финала да завършите новото си бижу, но в импровизираното ви ателие липсва подходящ аксесоар. Ето тук знанията, които ще усвоите по време на работилницата ще се окажат много ползотворни. В нашето студио ще разполагате с различни цветове и дебелини гъвкава медна тел, с качествени стъклени мъниста и полускъпоценни камъни. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на кукички за обици, закопчалки, разделители, капачета и други бижутерийни елементи. При някои от тях, за здравина и по-атрактивен вид ще приложим довършителни операции с чук и наковалня.

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Ще провокираме въображението ви, а след това вкъщи с лекота ще можете да повторите заученото. 

 

Превърнете се в дизайнер на собствените си бижута, прекарайте в уютната обстановка на Ателие Марабу забавна творческа вечер!

 

Продължителността на урока е от 18:30 до 20:30 часа, а цената му е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Различни похвати за моделиране с тел;

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:30 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя.  

Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Работилница за ръчноизработени аксесоари от тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: