За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Работилница за щастие: бижутерийни телчета

Техника:Различни бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:0лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Истина е - извънредното положение постави света на пауза! В момента всеки има нужда да се отърси и да открие спокойствие и радост! Всеки открива своя начин за това. Който се е докоснал до света на творчеството знае, че ръчната работа доставя огромно удовлетворение! Носи настроение, а мозъкът отпочива – истинска медитация! :)
Работилница за щастие е нашият начин да отправим благодарност към всички, работещи в сферата на здравеопазването и да се опитаме да помогнем да се отърсят от стреса и напрежението.

А при интерес и от други момичета, можем да я превърнем в традиция...

 

Двата урока са отделни един от друг. Посветени са на съвсем базови техники за изработка на бижута. В рамките на 90 минути ще усетите удоволствието да творите със собствените си ръце, а полученият резултат ще е красив и неповторим.

В нашето ателие на разположение ще са кутии с качествени стъклени мъниста и естествени камъни, метални елементи и аксесоари. Ние ще съдействаме с техники и знания, както и с всичко необходимо, за да постигнем крайния дизайн. След урока ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и весело настроение!

 

Работилницата е напълно безплатна, а продължителността и е от 14:00 до 16:00. 

Необходимо е предварително записване чрез бутона горе вдясно. Желателно е записалите се да НЕ са посещавали уроци в ателието.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Завършване на дизайна с накрайници и халкички.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е работилница за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Урокът е с продължителност 90 минути и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид преминалата извънредна обстановка, с цел безопасност, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Работилница за щастие: бижутерийни телчета


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: