За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Сгъни хартийка гостува на Ателие Марабу

Техника:Оригами
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Борислава Христова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Творческите изненади в Ателие Марабу не спират! Наш специлен гост ще бъде Ателие Сгъни хартийка! С принципа за изработка на модулни оригами /кусудами/, ще направите нежни и атрактивни бижута. Също така ще сгънете оригами кутийки, в които ще поставите изработените бижута. 

Тази техника е подходяща и за създаване на разнообразни интериорни аскесоари и декорации. Ето защо, сме напълно убедени, че ще се вдъхновите за нови подвизи в света на творчеството. :) 

С удоволствие отбелязваме, че курсът е подходящ и за най-малките творци! Всички артистично настроени дечица са добре дошли :) 

 

С оригами Ателие "Сгъни хартийка" ви каним на серия симпатични пътешествия в гънките на причудливи форми от хартия, в които Борислава Христова ще ни въвежда стъпка по стъпка. Ще ни покаже "А-то, Б-то" в оригами, за да напишем заедно едно вълшебно изречение.


Защо "оригами"?  


Ползите от изучаването и практикуването на това изкуство са изненaдващо широкообхватни. Оригами развива фината ни моторика, интелектуалните ни способности, чувството ни за симетрия, паметта, пространствените ни умения, креативността и въображението. Възпитава ни на търпение и последователност и ни носи емоционална и естетическа наслада и удовлетворение. Тоест - практиките са изключително полезни за забързания ни и натоварен начин на живот, наситен с не малко стрес.

 

А най-хубавата част е, че ще си тръгнете с нови собственоръчно направени бижута и подходяща кутийка за тях.

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 24 февруари, събота от 10:00 до 13:00. 

Цената на урока е 25 лева.  

Задължително в седмицата, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Философията на Оригами;
  • Основни стъпки;
  • Опознаване на хартията като материал;
  • Изработка на модули оригами (кусудами);
  • Свързване на готовите елементи в бижута.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 модела, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт)

 

Сгъни хартийка гостува на Ателие Марабу


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: