За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижутериен клей

Техника:Моделиране с бижутериен клей
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Наталия Маркова
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Работа с бижутериен клей е оригинална и ефектна техника за изработка на бижута.

 

Тя позволява лесно да моделирате атрактивни елементи и впоследствие да ги включите в дизайна на вашите бижута и аксеоари. 

 

Бижутерийният клей е революционно нов двукомпонентен материал, позволяващ изработката на уникални, стилни и бляскави бижута. Състои се от 30% смола и 70% глина, не е токсичен и няма миризма. Работата с него е лесно контролируема. Можете да моделирате или да добавите получения клей към основа, рамка или друг аксесоар, да декорирате с кристали, циркони, полускъпоценни камъни, метални елементи или дребни мъниста Тохо. Най-хубавото, е че след обработка, не се пече, а се втвърдява напълно, оставен на въздух.

 

Очакваме ви в Ателие Марабу! Заповядайте :)

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с бижутериен клей - смесване на компонентите, полагане върху основа, декориране, моделиране, работа с цвят;

  • Включване на получените елементи в дизайна на ръчно изработените бижута.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, игла, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид извънредната епидемиологична обстановка, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Бижутериен клей


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: