За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка към моето хоби: плетка Зидария

Техника:Плетене на мъниста с техника Зидария
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Вера Младенова
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме ви още една причина, заради която да се сдобиете с ново ръчно изработено бижу! Не пропускайте шанса да опитате от вълшебството на приложната бижутерия, да придобиете полезни знания и възможност сами да правите своите нови обици, гривни и колиета.

 

В този урок ще се запознаем с любопитната плетка Зидария. Ще опознаете работата с игла и различни видове нишки, ще видите приложението на техниката с различни размери на японските мъниста Тохо, ще разберете как да съчетавате подготвените елементи с главните бижутерийни аксесоари. Освен това ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще може да усвои базови умения и сам да направи уникално бижу. Уверяваме ви, че удовлетворението е незаменимо! :)

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Урокът ще проведем във вторник, от 18:30 до 20:30.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 30 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Начини за увеличаване и намаляване броя на мънистата в ред, позволяващи вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Концентричен вариант на плетката.
  • Плетка Зидария с приложение около метален компонент;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

 

Стъпка по стъпка към моето хоби: плетка Зидария


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: