За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: сутаж

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:25лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Отново ще можете да се насладите на една от най-очарователните винтидж техники - Сутаж.

Изживейте заедно с Ателие Марабу вълнуваща творческа вечер! Овладейте един непреходен и интересен начин за изработка на бижута и се сдобийте с нов собственоръчно направен модел.

 

Урокът е отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити. Подходящ е за начинаещи в тази област и идеален за придобиване на основни умения във винтидж техниката Сутаж. Ще имате възможност да разберете много относно проектирането на моделите, мотивите и шарките, за изработката и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали. Ще научите с какви игли, нишки и мъниста е подходящо да работите, как да завършвате моделите и да стигнете до краен продукт.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе в сряда от 18:30 до 20:30 часа, а цената му е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Изработка на бижута с техниката Сутаж;
  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
  • Проектиране на шарката;
  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
  • Завършване на модели, изработени с техниките от мини-курса.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е работилница за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Работилницата продължава около 2 часа и се изработва 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна работилница, след която ще постигнете невероятни резултати и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

 

Стъпка по стъпка: сутаж


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: