За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бродерия с мъниста

Техника:Бродерия с мъниста
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:70 лвлв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:Потопете се заедно с нас в тайните на приложната бижутерия, прекарайте творческа събота в Ателие Марабу. Мини-курсът за бродерия с мъниста е отличен избор за всеки, който се вълнува от очарованието на винтидж бижутата. Курсът е подходящ за начинаещи в тази област и идеален за придобиване на основни умения в техниката. Ще имате възможност да усвоите знания относно проектирането на моделите, шарките и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали.


Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.


Цената на целия курс е 70 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски след всяко занятие. 
Умения и знания, включени в този урок:


  • Последователност на стъпките за изработка на бижута с техниката Бродерия с мъниста;
  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
  • Проектиране на шарката;
  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
  • Завършване на модели, изработени с техниките от мини-курса.

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.


Урокът продължава около 6 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 Основна информация:


В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


Бродерия с мъниста


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: