За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Вариации с мъниста: Плетка Ндебеле

Техника:Плетка Ндебеле
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Вера Младенова
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Ще работим с невероятната африканска плетка Ндебеле! :) Урокът е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали в приложната бижутерия. Това е лесен и забавен начин да усвоите базови умения за изработка на бижута с едни от най-атрактивните плетки, а в края на обучението ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и подробни отпечатани инструкции.

 

В рамките на 2 часа ще се запознаете с плетка Ндебеле и ще сътворите красива морска звезда :).

Следвайки демонстрациите стъпка по стъпка, ще имате възможност да усвоите знания относно проектирането и изпълнението на моделите. Различната им визия дава неограничени възможности в дизайна на ръчно изработените бижута. Можете да изграждате специфични мотиви и да интерпретирате с цветовете на мънистата. 

Историята на Ндебеле произлиза от африканското племе N’debele, за чието изкуство е характерна. В западния свят се нарича още рибена кост - заради специфичната подредба на мънистата, напомняща скелет на риба. 

С нея се изработват лъчите, а помежду им се запълва с плетка Пейот.

Ще се запознаете със специфичните стъпки на всяка една плетка, ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате моделите, как да добавяте нова нишка.

След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели. Плетките имат безбройни приложения, които ще направят бижутата ви атрактивни и впечатляващи. Удовлетворението след приятно изкараното време е най-голямото удоволствие!

 

Очакваме ви в Ателие Марабу! Заповядайте :)

Цената на урока е 30 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Завършване на моделите.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса::
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, игла, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Вариации с мъниста: Плетка Ндебеле


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: