За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Вдъхновение: скулптиране с тел

Техника:Моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Да потърсим заедно вдъхновение за творчество! :) Моделиране с тел е една от най-харесваните техники в нашето ателие. 

С по-прецизни движения ще успеем да създадем художествени, свободни и пространствени форми, с които да се доближим до създаването на малки скулптури от тел. Идеята е да се използва едно единствено парче тел... И резултатът да е ефектно и обемно бижу.

 

Често, при техниката за Скулптиране с гъвкава тел, телта се отрязва от ролката, запазвайки първоначалните навивки. По този начин ще можете да използвате в моделите си естествените извивки и дъги на телта. Най-често се изпълняват с едно единствено парче тел или се съединяват няколко отделни елемента, изработени с по едно парче тел. Създаваните дъги могат да бъдат в една равнина или в различни, така че да се постига триизмерност на модела. Важното е крайният резултат да изгражда впечатлението за цялостен мотив.

 

В този урок ще усетите удоволствието да създавате модели от медна гъвкава тел със собствените си ръце, ще се запознаете с различни дебелини и за какво е подходящо да ги използваме. За акцент, ще допълним с бляскави качествени мъниста, а след урока ще си тръгнете с ново бижу, полезни знания и весело настроение!

 

Курсът ще се проведе в сряда от 18:30 до 20:30, а цената му е 30 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Каква тел да използваме за скулптиране?
  • Съчетаване на телта с мъниста и базови аксесоари;

  • Моделиране с тел;

  • Техника за художествено оформяне на цветя от спирали и примки.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Вдъхновение: скулптиране с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: