За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

За Ателие Марабу

Всеки може да твори!


 

 

Заповядайте в Ателие Марабу – училище за дизайн и творчество!

 

Запишете се за урок и ни посетете в нашето уютно студио на улица Иван Денкоглу, №28.


 

Ако сте любопитни, ето и малко повече за нас:

 

  • Началото

През февруари 2010 година, с много труд и още повече любов, Влади стартира онлайн магазина Marabu.bg. През есента съвсем естествено идва идеята за провеждане на уъркшопи. В този момент започнахме нашите първи уроци за изработка на бижута. Поради големия интерес и желание, през 2012 година решихме да направим обученията по-структурирани, във вид на нива по приложна бижутерия, и така се появи Ателие Марабу – училище за дизайн и изработка на бижута.  В търсене на начин да провокираме непрестанно творческите ви сетива, от есента на 2014 година допълнихме програмата с много нови вдъхновяващи предложения за курсове, вечерни уроци и работилници, подохдящи за малки и големи.

 

  • Обученията

Всички участници в обученията на Ателие Марабу не само се забавляват, но и неусетно научават оригинални техники – как сами да направят модерни бижута и аксесоари, носещи лично послание, как да спретнат красива картичка или стилна кутийка. От самото създаване на училището до днес, всички наши уроци са безплатни. Заплащат се единствено материалите, необходими за изработка на моделите от съответния урок, както и печатните материали с подробни инструкции и схеми, детайлно илюстриращи  изучаваната тема.

 

  • Мъниста, материали и инструменти

По време на уроцитe работим с качествените материали на marabu.bg. Това са полускъпоценни камъни и стъклени мъниста, сред които японски мъниста Тoho, чешки мъниста Preciosa, кристали и перли SWAROVSKI ELEMENTS, елементи Menoni и още много други продукти от световноизвестни производители.

Изключително лесно ще усвоите умения за работа с различни бижутерски уреди и инструменти, ще се запознаете с основните принципи на дизайна и теорията на цветовете.

 

  • Преподавателите

Част от преподавателите на бижутерийни техники в Ателие Марабу са обучавани в най-добрия британски тренинг център, а именно London Jewellery School.  Те ще споделят с вас ценен опит и полезни съвети от всеки етап на дизайнерския процес и стъпките в създаването на едно бижу. За вас остава удоволствието от това да направите със собствените си ръце ефектни модели, които бихте могли да подарите, продадете и разбира се – да запазите за себе си и да ги показвате с гордост.

 

  • Ателие Марабу и противоепидемичните мерки срещу Covid-19

Предвид изискванията за спазване на противоепидемичните мерки, сме намалили работните места на максимум шест, а преди всяко обучение старателно дезинфекцираме.

 

 

 

Не се притеснявайте да отправяте към нас всички ваши възникващи въпроси. За нас ще е радост да съдействаме и да изясним всички колебания.

Очакваме ви с огромно нетърпение! Нека заедно се потопим в завладяващия свят на творчеството!