За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Снимки

 На тази страница поместваме актуални снимки от последните уроци, проведени в нашето студио.

 


 

Мини-курс Инструменти за работа с тел - модул 2, 16 юни 2013

 


 

Ето и краткия репортаж от прекрасната неделя в Ателие Марабу! В неповторима творческа атмосфера, момичетата ентусиазирано попиваха новите техники. Влади им сподели опит и знания в работата с инструментите Гизмо и Уред за усукване на тел. Откриха разнообразните им приложения за изработка на мъниста от бижутерийна тел. Моделите бяха страхотни и всички си тръгнаха с оригинални обици, гривна и колие. С нетърпение очакваме и следващия урок от месеца на телта в Ателие Марабу :)

 

 

 


 

Мини-курс Инструменти за работа с тел - модул 1, 9 юни 2013

 


 

На 9 юни в Ателие Марабу, момичетата опознаха любопитните инструменти уиг-джиг и уред за навиване на тел. С помощта на Влади, усвоиха основни тънкости в работата с тях и с капризната бижутерийна тел. Резултатите са наистина страхотни! Тръгнаха си с няколко чифта атрактивни обици и ефектна гривна.

 

 


  

Мини-курс Бижутерийни клейове и смоли, 8 юни 2013

 


 

През съботния ден в Ателие Марабу цареше вдъхновяваща атмосфера! Творческият ентусиазъм на момичетата беше наистина заразяващ. С помощта на Ивета, усвоиха основни тънкости в работата с два вида бижутерийна смола и двукомпонентен клей. С истинско удоволствие изработиха чаровни обици, две колиета и пръстен с бляскав ефект :)

 


 

Келтски възли и Мемори тел, 1 юни 2013

 


 

В съботния ден ученичките от първо ниво на курса по Приложна бижутерия добавиха още две нови техники към своите умения. Келтските възли носят характерен чар и огромно символно значение. Радваме се, че макар и малко по-трудни, момичетата не се предадоха пред тях. :) Изработиха страхотно колие със седеф и атрактивни обици и пръстен с ярко червен кожен шнур. Следобеда усвоиха основни тънкости в работата с мемори тел. Направиха гердан в ярки цветове и нежна гривна на три реда.

 

 


 

Мини-курс Холистични бижута, 12 май 2013

 


 

В неделната сутрин на 12 май се запознахме с изключително позитивни и усмихнати момичета. Заедно с тях се потопихме в света на холистичните ръчно изработени бижута. Всяка една вплете в бижуто си камъчета с красиво послание и предназначени за личната й зодия. Получиха се неповторими и много атрактивни гривни, изплетени с техниката Микромакраме.

 

 


 

Основна програма за начинаещи - Урок 13 - Френска техника за цветя от тел  и Урок 14 - Японски плитки

 


 

Традиционно в неделя се провеждат уроците ни от основния ни курс.

На 6 май, в компанията на момичетата от първа група, разучихме последните две техники включени в базовото ни ниво. Изработихме уникални брошки с техниката за цветя, а следобед с помощта на Кумихимо изплетохме колиета от сатен и супер модни гривни за омотаване около китката:))

 

 

 

 


 

Мини-курс Празнични бижута

 


 

В съботната ни работилница на 5 май, вдъхновени от слънчевото време, изработихме бижута за специални поводи.

Упражнихме основните техники за низане и сътворихме очарователни, стилни и бляскави колиета, гривни и обици!