За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Проекти

Разгледайте нашите проекти. Вдъхновете се с нови идеи за дизайн!

Следвайте инструкциите и направете сами своите уникално бижута или аксесоари:

 


 

Великденска  хрумка или кой скри яйцата?! 

   

 

 


Направете си чифт закачливи обици, оползотворявайки черупките от великденските яйца. Трябва ви малко полимерна глина, разноцветни натрошени черупки от яйца, чифт кукички за обици и халкички. Разточете полимерната глина и с помощта на специална точилка или с празна бутилка. Оформете кръгчета или изрежете с формичка за сладки. Наръсете от парченцата цветни черупки, предварително почистени от ципата върху плочките. Покрийте с фолио или хартия и притиснете с помощта на точилката, за да се залепят по-добре. Пробийте дупчици с клечка за зъби, за да може в последствие да закачите халкичките и изпечете творенията си във фурна за 20-30 минути на 100 градуса или според инструкциите на опаковката. Можете да си направите бижута по същия начин и с обикновени черупки и цветна глина. А ако използвате черупки от яйца на пъдпъдък ще постигнете истински моден шедьовър. Вижте инструкциите стъпка по стъпка в галерията:

 

Летни изкушения - сладкиши от полимерна глина

 

Подберете най-цветните си парченца полимерна глина. Развихрете фантазията си, спомнете си за всички възможни сладкиши и плодове, които сте опитали. Само размесете топчетата и започвайте! Запазете някои от цветовете по-ярки и искрящи, други омекотете с бяло и ги превърнете в пастелни и бонбонени.

Оформете ягодки, кексчета, торти, бисквити и всичко, което ви хрумне. Можете да приготвите спирали от различни цветове, с които да направите близалки и пури.

Не забравяйте, че най-важно е изпичането им - за 20-30 минути на 100 градуса или според инструкциите на опаковката. Вижте нашите предложения и тяхното изпълнение стъпка по стъпка в галерията.