За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Въпроси и отговори

Как да се запишем за урок в Ателие Марабу?

Най-напред натиснете бутона „Запишете се”, намиращ се под всяка страница на урок, и попълнете онлайн формуляра в нашата система.

Същинското плащане може да направите по три начина:

 

1.Плащане по банков път – заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната по-долу банкова сметка:

Хитрата сврака ООД

IBAN: BG41STSA93000023723612

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

 

2.Плащане през EPAY.BGОчаквайте съвсем скоро този начин на плащане да бъде активен. Ще поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията.

 

3.Плащане на място. Възможно е и заплащане на място, но и в този случай трябва да спазвате посочените в Условия на ползване срокове поради огромния интерес бихте ни улеснили да заплащате курсовете по гореизброените начини.

 

Какво да правя, ако нямам Epay?

Няма проблем да заплатите по банков път или на място в Ателие Марабу.

 

Никога не съм изработвал бижута, кои уроци са подходящи за мен?

Няма място за притеснение, с нас всеки може да прави бижута! Всичките ни уроци за начинаещи са подходящи за хора без никакви бижутерийни умения. Ние ще ви разясним необходимите базови техники. Погледнете курсовете ни за начинаещи и ако не сте убедени, просто потърсете съвет от нас.

 

По кое време започват уроците и каква е продължителността им?

По някога продължителността на часовете зависи от конкретния урок. Обикновено те се провеждат в съботните и/или неделните дни от 10.30 до 13.00 и от 14:00 до 16.30.

Ако се интересувате от сертификационната ни програма по Приложна бижутерия, подробности за всяко от нивата може да намерите тук:

Първо ниво

Второ ниво

Трето ниво

 

Какъв е адресът ви? Как да ви намерим?

Адресът на учебната зала на Ателие Марабу е София, улица Княз Борис I, №71. Вижте допълнително информацията в страница Контакти.

 

Нямам възможност да посетя урок, мога ли да го пропусна и да посетя следващ?

Ако по някаква причина желаете да промените дата на поцещението си, трябва да го направит в срок до 7 работни дни преди датата на съответното занятие, в противен случай заплатения от вас аванс няма да може да бъде прехвърлен към друг урок.

 

Възстановявате ли такси от пропуснати уроци?

В случай, че решите да откажете мястото си, трябва да го направите в срок до 7 работни дни, в противен случай заплатения от вас аванс няма да може да бъде възстановен или прехвърлен към друг урок.

Ако при необичайни обстоятелства се наложи да отменим урок, ние се задължаваме да възстановим парите ви или да предложим алтернативна дата.

 

Искам да усвоя специфични бижутерийни техники? Какво да направя?

Ако искате да усвоите знания и техники от области, които не са включени в редовните ни уроци, можем да организираме частни обучения. Повече информация или формуляр за запитване може да намерите на страницат ни Частни уроци

 

От къде мога да се снабдя с материали за изработка на бижута?

Има много и различни места, взависимост от спецификата на бижутата, които желаете да изработите. В България, най-големият онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута е Marabu.bg. Там ще намерите висококачествени продукти на редица известни марки, както и невероятно разнообразие от стоки. Всички наши уроци се провеждат с материали от Marabu.bg.

 

При какъв брой хора се провежда един урок?

Броят на учениците варирa. Нашия абсолютен максимум е 11 места за всеки урок. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли.

 

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сте намерили отговор тук, моля пишете ни на workshop@marabu.bg