За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Благотворителност


 

Коледен базар 2014

 


 

С пожелания за топла, уютна, здрава, силна, красива и добра година, бързаме да споделим новините!

В юбилейното 20-то издание на Коледния благотворителен базар, организиран от Международния дамски клуб, българският щанд

отново се представи достойно. 

Общите приходи, които ни наредиха на трето място сред всички щандове, са 20 000 лв. От тях 7000 лв са от деня на базара, а

останалите - от дарения по банков път.

Приходите от събитието са около 318 000 лв, като 218 000 са от деня на провеждането му.

 

Благодарим на всички творци, които откликнаха и дариха труда си в Деня на отворените врати в Ателие

Марабу.

Нашият принос в инициативата, от продадени бижута, е в размер на 500 лв.

 


 

 Коледен базар 2013

 И тази година, сме невероятно щастливи от успеха, който постигна Благотворителният коледен базар в ИнтерЕкспоЦентър! Превърнал

се в традиция, той се проведе за 19-та поредна година. Международният дамски клуб, както винаги осигури отлична организация. 
А ето и събраните суми, които наредиха българския щанд на 3-то място сред всичките 60 страни-участници.

Общата сума на даренията е 24 113 лева, от тях:

3078 лв  -  от търга през ноември

6647 лв  - в деня на Базара

1188 лв - от Пост Базар в Бизнес парк София

13 200 лв - парични дарения

Благодарим на всички творци, които се включиха в прекрасната ни кауза и дариха труда си в Деня на отворените врати в Ателие Марабу.

Нашият принос към успеха на българския щанд, от продадени бижута, е в размер на 497 лв.

 

 

 


 

Коледен базар 2012

 


 

В началото на годината, ние от Ателие Марабу искаме да благодарим на всички, които ни съдействаха и дариха труда си в една прекрасна кауза! И тази година българският щанд се представи отлично на 18-тия под ред Благотворителен Коледен Базар, организиран от Международния Женски Клуб. Щастливи и горди сме от постигнатия успех и достигнатото ЧЕТВЪРТО място по събрани средства от всички щандове, участвали на Базара.

Ето и кратка равносметка: общата сума, събрана от събитието, е 19 752 лева, от които 4152 лева са от продадени стоки на 2-ри декември, а 1600 лева – продадени произведения на изкуството на търга на Базара, 14 000 лева парични дарения, преведени по банковата сметка на Благотворителната фондация към клуба. Нашият принос към инициативата, от продадени бижута, е в размер на 540 лв.

 

 

 

 


 

Благотворителен пролетен базар 2012

 


 

На 19 май 2012 се проведе Благотворителен пролетен базар. Автори от много области на изкуството и дизайна се присъединиха и организираха своите щандове в подкрепа на център от семеен тип "Малката къща". Ателие Марабу предостави пет ваучера за уроци в нашата работилничка. 

 

 

 

 


 

Коледен базар 2011

 


 

На 4-ти декември Ателие Марабу участва в Коледния базар, организиран от Международния женски клуб. Той се проведе за 17-ти пореден път в Интер Експо Център София. Наред с щандовете на различни страни и техните традиционни храни и напитки, можеше да се закупят сувенири, бижута, аксесоари, предмети за бита и други.

Ателие Марабу участва на щанда на България с бижутата, изработени на 26-ти ноември в Деня на отворените врати. Събраните средства от продажбата на бижута, в размер на 430 лв, бяха използвани за благотворителни проекти на Международния женски клуб. Ежегодно те подпомагат различни социални проекти. 

 

 

 


 

Ателие Марабу на Коледния базар в Интер Експо Център:

 


 

 

 


 

А тук можете да проследите цялата еуфория и подготовка, съпровождащи събитието: