За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Цени и плащане

Цени и плащане:

Цената на всеки наш курс, урок или програма е оказана на съответната страница, където детайлно е представен той.

 

Уроците в Ателие Марабу са безплатни. В цената са включени използваните в провеждания урок материали за изработка на съответните бижута и помощни илюстративни инструкции и схеми.

 

Запазваме си правото да променяме тези цени по всяко време. Те са в действие от момента им на публикуването им в нашия сайт.

Ваша е отговорността да проверявате за промени.

 

1.Плащане по банков път – заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната по-долу банкова сметка.

Хитрата сврака ООД

IBAN: BG41STSA93000023723612

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

 

2.Плащане през EPAY.BGОчаквайте съвсем скоро този начин на плащане да бъде активен. Ще поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията.

 

3.Плащане на място. Възможно е и заплащане на място, но и в този случай трябва да спазвате посочените в Условия на ползване срокове. Поради огромния интерес, бихте ни улеснили да заплащате курсовете по гореизброените начини.

 

Възстановяване на суми

Уроците ни са много популярни, а местата са ограничени – само 11. Ако по някаква причина желаете да откажете мястото си, трябва да го направите в посочените по-долу срокове, в противен случай заплатения от вас аванс няма да може да бъде възстановен или прехвърлен към друг урок.

 

*При платен депозит и отмяна на присъствие за записан урок/мини-курс в последните 48 часа преди неговото начало, Ателие Марабу удържа 50% от стойността на съответния урок/курс.

 

*При платен депозит и отмяна на присъствие за записано ниво Приложна бижутерия в последните 5 работни дни преди неговото начало, Ателие Марабу удържа минимум 50% от стойността на внесената авансова сума.

 

В случай, че пропуснете урок, обвързан в цялостен двудневен, тридневен или по-дългосрочен мини-курс или част от ниво по Приложна бижутерия, следва да заплатите пропуснатото непосредствено при първото появяване в Ателие Марабу.

 

*В случай, че пропуснете урок, обвързан в цялостен двудневен, тридневен или по-дългосрочен мини-курс или част от ниво по Приложна бижутерия и не потърсите материалите си в срок до 30 работни дни, макар и заплатени, те остават в ателието и ще бъдат използвани за наши благотворителни каузи.