За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Условия

Условия на ползване:

 

Записвайки се за някой от курсовете ни, вие се съгласявате с нашите условия и правила.

Уроците, провеждани в нашето училище за дизайн и изработка на бижута са безплатни. В цената им са включени единствено материалите, използвани за изработката на бижутата от съответния урок, илюстративни инструкции и схеми, необходими за поясняване на изучаваната тема.

Запазваме си правото да променяме тези условия по всяко време. Те са в действие от момента им на публикуване на тази страница. Ваша е отговорността да проверявате за промени.

 

Авторски права и други


Дизайнът на всички модели, изработвани в нашите програми, мини-курсове и уроци са собственост на Ателие Марабу. Ние прехвърляме това право за ползване върху нашите курсисти при условие, че към всяка публикация на снимка, на което и да е изработено от тях бижу по наша схема, в рамките на нашето студио и/или с подбрани от нас материали, изрично посочват Ателие Марабу в заглавието или коментара към съответното изображение. Поставянето на интерактивен линк не е задължително.

По време на нашите занятия всички курсисти изработват еднакви, предварително подготвени от екипа ни модели, специално създадени да илюстрират и упражнят особеностите на съответната изучавана техника. Понякога материалите за работа се различават цветово от оригиналния дизайн с цел презентиране на разнообразни цветови комбинации и решения. Материалите не могат да бъдат променяни или заменяни. Целта на нашите занятия е да осигурим оптимално усвояване на знания и умения в съответната област. Изключения са възможни единствено и само, когато урокът предвижда творческа задача, чиято цел е да провокира създаването на собствен дизайн и експериментиране с цветове и материали.

Предлаганите от нас модели варират за различните групи, обучавани в Ателие Марабу, в това число и за участниците в самостоятелните мини-курсове и тези от програма Приложна бижутерия.

 

Записване за урок

 

Осъществява се чрез избиране на бутона „Запишете се“ след всеки урок, попълване и изпращане на онлайн формата. Заплащане чрез кредитна карта, дебитна карта, чрез е-рау, по банков път или на място в ателието ни. По-подробна информация за начина на плащане вижте в страницата Цени и плащане.

 

За да гарантирате мястото си трябва да заплатите 50% от цената на курса не по-късно от 3 дни преди датата на съответното занятие. При записване, за което и да е от нивата на сертификационната програмата по Приложна бижутерия, срокът е не по-късно от две седмици преди стартирането на курса. При всяко записване ще получите потвърждение от наша страна.

 

Анулиране и отписване

 

Възстановяване на суми

Уроците ни са много популярни, а местата са ограничени – само 11. Ако по някаква причина желаете да откажете мястото си, трябва да го направите преди посочените по-долу срокове, в противен случай заплатения от вас аванс няма да може да бъде възстановен или прехвърлен към друг урок.

 

*При платен депозит и отмяна на присъствие за записан урок/мини-курс в последните 48 часа преди неговото начало, Ателие Марабу удържа 50% от стойността на съответния урок/курс.

*При платен депозит и отмяна на присъствие за записано ниво Приложна бижутерия в последните 5 работни дни преди неговото начало, Ателие Марабу удържа минимум 50% от стойността на внесената авансова сума.

 

Ако отменим урок:

Ако при необичайни обстоятелства се наложи да отменим урок, ние се задължаваме да възстановим парите ви или да предложим алтернативна дата.

 

Пропускане на занятия 

 

*В случай, че пропуснете урок, обвързан в цялостен двудневен, тридневен или по-дългосрочен мини-курс или част от ниво по Приложна бижутерия, следва да заплатите пропуснатото непосредствено при първото появяване в Ателие Марабу.

 

*Можете да получите обяснения и насоки за невзетата техника единствено във всеки трети четвъртък от месеца, между 10:00 и 15:00 часа, след предварителна уговорка с екипа на Ателие Марабу.

 

*В случай, че пропуснете урок, обвързан в цялостен двудневен, тридневен или по-дългосрочен мини-курс или част от ниво по Приложна бижутерия и не потърсите материалите си в срок до 30 работни дни, макар и заплатени, те остават в ателието и ще бъдат използвани за наши благотворителни каузи.

 

Лични данни

Екипът на Ателие Марабу уважава вашите права и гарантира, че никога няма да предостави информация за вас на трети лица извън нашата бизнес група или клъстър от сайтове.

 

Молим при проблеми и въпроси да се свържете с нас чрез посочените възможности в страницата Контакти.