За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Коледни картички и декорация

Техника:Техники за изработка на картички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Забавна и отпускаща работилница, от която всички си тръгват с красиви собственоръчно направени и декорирани картички, играчки и кутийки!

Топла, уютна и блещукаща, задаващата се Коледа провокира въображението на малки и големи! Елате, за да изработим заедно неустоими коледни картички, с които можете да зарадвате своите любими хора. В уютната обстановка на Ателие Марабу на разположение ще бъдат красиви и качествени материали за изработка и декорация на картички.  Ще ви помогнем в усвояването на интересни и разширяващи възможностите техники и идеи за изработка на поздравителни и тематични картички. След това с лекота ще можете да използвате знанията си, за да спретнете сами модели с лично послание към приятели и близки.

 

Продължителността на една работилница е 2 астрономически часа - от 18:30 до 20:30, а цената й е 20 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 20 лева са включени всички необходими материали за работа по време на работилницата.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Печат;
  • Сгъвки;
  • Комбиниране и баланс;
  • Нетрадиционни техники и идеи.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:30 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:

 


 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Коледни картички и декорация


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: