За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Като рицарите - плетене с халкички

Техника:Техники за плетене с халкички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 седмици
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията. Ще придобиете умения за работа с основни бижутерийни инструменти.

Техниката Плетене с халкички, водеща началото си от начините за изработка на древните рицарски брони, е истинско предизвикателство. Полученият резултат са оригинални и неустоими бижута. Елате, за да се потопим заедно в атмосферата на техниката и да усвоите основните й принципи. Ако ги изпълнявате постоянно в практиката си, ще имате безупречно и професионално изпълнени бижута. За тази техника, от особена важност, е добрият вид на използваните халкички, затова ще ви обясним какво трябва да спазвате, за да не ги наранявате. Ще имате възможност да научите и как сами да правите халкички, които впоследствие да включвате в дизайна на моделите си.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни с една от базовите техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Този уникален курс ще се провежда всяка сряда от 18:30 до 20:00 в рамките на две последователни седмици. Ще усвоите основни особености в работата с халкички и заплитането на различни вариации.

 

Цената на целия мини-курс е 30 лева. 10 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 30 лева са включени всички необходими материали за работа по време на предвидените в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на основни видове инструменти и материали, необходими за изработката на бижута с халкички;
  • Техника за работа с халкички;
  • Техника за плетене с халкички;
  • Техники за изработка на халкички от бижутерийна тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Мини-курсът продължава 2 седмици и се изработват 4-5 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
 
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).
 

Като рицарите - плетене с халкички


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: