За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна ароматерапия за всеки

Техника:Смесване на етерични и базови масла по готови рецепти
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 месеца
Преподаватели:Христина Христова
Цена:280лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Забавен и познавателен курс, от който всички си тръгват с готови комбинации от естествени растителни масла, които ще ви помогнат да подобрите състоянието на тялото, ума и душата. Познанието за ароматите, натрупано от хилядолетния опит, ни дава един холистичен подход към здравето и красотата. Природата ни е дала всичко, от което нашето тяло се нуждае, за да бъде здраво. Ние трябва само да подхождаме разумно и да бъдем в хармония с нея. Цялостната грижа за нашето здраве обхваща всички нива, както физическо, така и емоционално, душевно, умствено. Етеричните масла, като част от природата и нейните закони, ни въздействат на всички нива и особено на по-фините. Елате и научете как и защо? 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на ароматите. Освен комбинации, подобряващи състоянието на тялото, ума и душата, ще изготвите и такива за първа помощ при настинки, грип, рани и други. Ще откриете и съчетания - естествени помощници в чистотата на дома.  

 

За да събудим още повече любопитството ви, ето какви продукти и съчетания ви очакват в отделните уроци:

-грижа за коса;

-за почистване на дома;

-грижа за лице: масло за лице – нормална, суха, чувствителна, мазна кожа; тоник за лице – нормална, суха, акне, мазна; 

-за тяло - антицелулитно масло;

-първа помощ (раздразнения, ухапвания, ужилвания, изгаряния, възпаление, натъртвания, ожулвания); антисептичен мехлем за порязвания;

-при настинки;

-грижа за студени и уморени крака;

-грижа за ръце и нокти.

 

Курсът включва запознаване с основните принципи на ароматерапията, както и първи стъпки в приготвянето на вашите собствени комбинации от етерични масла, които ще може да използвате у дома, за вас и вашето семейство.

Ще се научите как сами да комбинирате маслата и как може те да станат постоянен спътник във вашия живот, и да ви помогнат при различни ситуации. Тези знания и умения ще открехнат врата към един нов свят на аромати и хармония.

 

Курсът се провежда всяка сряда от 18:30 до 20:00 в рамките на 8 седмици. За този период ще се запознаете с основна информация за етеричните и базови масла, начините на производство, как и защо да ги използвате и ще се научите да правите комбинации от тях за различни случаи. 

 

Цената на целия курс е 280 лева. 50% от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след всяко занятие. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 280 лева са включени всички необходими материали за работа по време курса – 100% чисти етерични и базови масла с най-високо качество, помощни материали, както и подробни печатни материали с информация относно маслата, начините за употреба, правилата за безопасност, рецепти и др.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Основни знания за етеричните и базови масла
  • Защо да ползваме само чисти етерични масла
  • Начини на приложение на маслата
  • Комбиниране на масла по готови рецепти
  • Безопасност на маслата
  • Въздействие на маслата
  • Видове масла, начини на производство
  • И др.

 

Независимо дали планирате да продължите заниманията си по ароматерапия и да задълбочите знанията си, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимото. След като приключите занятията, ще имате културата как сами да използвате маслата във вашето ежедневие, както и какви масла да използвате. Ще знаете как да разпознавате истинските масла и какво трябва да спазвате при избора и употребата им.

 

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:00 часа, в рамките на които ще има, както теоретична, така и практическа част, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на ароматерапията. Тези занимания ще ви заредят с настроение и енергия и ще ви дадат възможност да развиете усещанията си за ароматите, въображението си за комбинирането им и разбирането за мястото на естествените растителни масла в хармоничната подредба на природата!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:


 

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите помощни материали са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Мнения на наши ученици за урока:


 

Предстои :)

 

Приложна ароматерапия за всеки


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: