За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Инструменти за работа с тел

Техника:Работа с инструменти за моделиране на тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 дни
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:120лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията. Ще придобиете умения за работа с основни бижутерийни инструменти.

Ще откриете широките възможности, които ви дават уредите за моделиране на гъвкава тел. Работата с уиг-джиг е един от най-удобните начини за моделиране с гъвкава тел. Можете да оформяте изключително правилни и симетрични декоративни елементи за бижута, следвайки щифтчетата върху инструмента. С уредът за навиване на тел, състоящ се от 6 различни форми, можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Гизмо е инструмент, състоящ се от малка манивела и държач, с които също можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Уредът за усукване на тел се състои от малка манивела и диск. С въртене на манивелата, можете да усучете един около друг няколко края тел. Получава се симетрично пресукана като въже тел, от която можете да оформите спирали, халки, свързващи и декоративни елементи.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни с една от базовите техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Този уникален курс ще се проведе в рамките на два съботни дни. По време на обучението ще усвоите основни особености в работата с интересни инструменти за моделиране с тел. 

Датите за провеждане на курса са: 04.04.2015 и 25.04.2015 от 10:00 до 16:30.

 

Цената на мини-курса е 120 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 120 лева са включени всички необходими материали за работа по време на предвидените в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с Уиг-джиг;
  • Работа с Уред за навиване на тел;
  • Работа с Гизмо;
  • Работа с Уред за усукване на тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 6 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 
Мнения на наши ученици за курса:
 
"Невероятно и вдъхновяващо!", Галина Ташева

Инструменти за работа с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: