За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бродерия с мъниста и сутаж за начинаещи

Техника:Техники за Бродерия с мъниста и Сутаж
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 урока
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:120лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Прекарайте с нас един забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели. Отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити. Курсът е подходящ за начинаещи в тази област и идеален за придобиване на основни умения във Винтидж техниките Бродерия с мъниста и Сутаж. Ще имате възможност да усвоите знания относно проектирането на моделите, шарките и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

 

Този уникален курс ще се проведе в период от 3 месеца. В рамките на 4 урока вие ще покриете различни техники за Бродерия с мъниста и Сутаж. 

Датите за провеждане на курса са: 09.03.2014, 23.03.14, 06.04.14 и 11.05.14 от 13:30 до 16:30.

 

Цената на целия курс е 120 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски след всяко занятие. 

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 120 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четирита, предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Какви са техниките Бродерия с мъниста и Сутаж?
  • Изработка на бижута с техниките Бродерия с мъниста и Сутаж;
  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
  • Проектиране на шарката;
  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
  • Завършване на модели, изработени с техниките от мини-курса.

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 

 

Бродерия с мъниста и сутаж за начинаещи


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: