За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Коледни картички и декорация

Техника:Техники за изработка на картички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


 Описание на курса:


 

Забавна и отпускаща работилница, от която всички си тръгват с красиви собственоръчно направени и декорирани картички, играчки и кутийки!

Топла, уютна и блещукаща, задаващата се Коледа провокира въображението на малки и големи! Елате, за да изработим заедно неустоими коледни картички, с които можете да зарадвате своите любими хора. В уютната обстановка на Ателие Марабу на разположение ще бъдат красиви и качествени материали за изработка и декорация на картички.  Ще ви помогнем в усвояването на интересни и разширяващи възможностите техники и идеи за изработка на поздравителни и тематични картички. След това с лекота ще можете да използвате знанията си, за да спретнете сами модели с лично послание към приятели и близки.

 

Продължителността на една работилница е 3 астрономически часа - от 13:30 до 16:30, а цената й е 30 лева. Оптималният брой участници е 8 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 30 лева са включени всички необходими материали за работа по време на работилницата.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Печат;
  • Сгъвки;
  • Комбиниране и баланс;
  • Нетрадиционни техники и идеи.

 

Работилницата продължава от 13:30 до 16:30 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:

 


 

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим по отделно специфичните детайли. 

 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Коледни картички и декорация


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: