За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Винтидж техники

Техника:3 различни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 дни
Преподаватели:
Цена:180лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Забавен и познавателен урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на винтидж техниките.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета, брошки или гривни с едни от най-забележителните и непреходни техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Този уникален курс ще се проведе в период от 5 месеца. В рамките на 3 учебни дни вие ще покриете три винтидж техники. Курса е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Курсът се провежда през месец само в събота от 10:00 до 17:00, считано от 22.09.12.

 

Датите за провеждане на курса са: 22.09.12; 24.11.12 и 26.01.13

 

Цената на целия курс е 180 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 60 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последното занятие. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 180 лева са включени всички необходими материали за работа по време на трите предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Какво е кене
  • Как да изработваме бижута с кене
  • Какво е бродерия с мъниста
  • Как да изработваме бижута чрез бродерия с мъниста
  • Какво е сутаж
  • Как да изработваме бижута чрез сутаж

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Мини-курсът продължава цял ден и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Занятията от този мини-курс са целодневни, но ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Винтидж техники


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: