За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия - първо ниво

Техника:16 различни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:5 месеца
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Милена Илийчкова, Павлинка Стайковска , Албена Катанова
Цена:480лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия - Първо ниво


 

Описание на курса:

Това е класически вариант на Първо ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе в период от 5 месеца. В рамките на 8 учебни дни, вие ще покриете изцяло всичките 16 техники за изработка на бижута от първото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 12 бижута, на база поне половината от изучените техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Курсът ще се провежда в неделни дни от 10:00 до 16:30, считано от 04.10.2015.

 

Участниците, посетили всичките 16 урока от нивото, получават бонус – един безплатен ден в нашето напълно оборудвано студио на стойност 35 лева. От тази възможност може да се възползвате всеки вторник и четвъртък между 10:00 и 17:00, в рамките на 2 месеца след края на съответното ниво. Добре е да направите предварителна резервация като изпратите имейл на адрес: design@marabu.bg

Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

Цената на целия курс е 560 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса, в срок до 30 септември 2015. Плащането можете да извършите по банков път или на място в нашето студио. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последните 4 занятия. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 560 лева са включени всички необходими материали за работа по време на шестнадесетте предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции, относно всяка от изучаваните техники. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени дизайни. Добре е да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, от където да черпите идеи и вдъхновение.

 

Пропускане на занятия: 

 

*В случай, че пропуснете урок, следва да заплатите пропуснатото непосредствено при първото появяване в Ателие Марабу.

 

*Можете да получите обяснения и насоки за невзетата техника единствено във всеки трети четвъртък от месеца, между 10:00 и 15:00 часа, след предварителна уговорка с екипа.

 

*В случай, че пропуснете урок и не потърсите материалите си в срок до 30 работни дни, макар и заплатени, те остават в ателието и ще бъдат използвани за наши благотворителни каузи.

 

 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 16 урока. Всяко ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 12 бижута, в чиято изработка са включени поне 8 от изучените 16 техники в съответното ниво.

За да бъде завършено дадено ниво, е необходимо участието ви в поне 12 от предлаганите 16 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за периода на курса. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Бижутерийни телчета
 • Плоска спирална плетка
 • Низане на бижута
 • Тъкане с мъниста
 • Мемори тел
 • Плетка под прав ъгъл
 • Плетене с халкички
 • Кумихимо
 • Моделиране на тел с Уиг-Джиг
 • Келтски възли
 • Плетене на кроше с тел
 • Плетене на мъниста в мрежа
 • Моделиране с тел 1
 • Плетка Пейот
 • Бижутерийна смола 
 • Работа с уред за навиване на тел

 


 
Какво да си носите:

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.

 Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 


 

Мнения на наши ученици за курса:


"Спечелихте ме за свой фен! Харесвах си групата и се забавлявах през цялото време. Чаках с интерес и нетърпение всяко следващо занятие. Наистина "Ателие Марабу" са създали чудесна система за обучение, натрупали са опит и са подбрали отзивчив и компетентен екип. И...възрастта няма значение.", Красимира Семова

"Най-доброто място за получаване на качествени знания в областта на приложната бижутерия.", Веселка Димитрова

"Курсът предоставя възможност за запознаване с много и интересни техники. Атмосферата е чудесна, персоналът - отзивчив и компетентен.", Пламена Бучакова

"Бъдете все така полезни!", Галина Ташева

"По вкус и по цвят бижута винаги можеш да направиш. Продължавайте все така да мотивирате и вдъхновявате хората!", Михаела Мадева

 

Приложна бижутерия - първо ниво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: