За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия Второ ниво

Техника:14 различни техники
Ниво на трудност:Напреднали
Продължителност:4 месеца
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:420лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия - Второ ниво


 

Описание на курса:

Това е класически вариант на Второ ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе в период от 4 месеца. В рамките на 7 учебни дни вие ще покриете изцяло всичките 14 техники от първото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 12 бижута на база поне половината от изучените техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

Курсът се провежда през седмица само в събота или неделя от 10:00 до 17:00 (в зависимост от групата, която ще изберете), считано от съответно от 6.10.12 за първа група или от 7.10.12 за втора група.

Датите за провеждане на курса за първа група са: 6.10.12; 20.10.12; 3.11.12; 17.11.12; 1.12.12; 6.01.13 и 20.01.13

Датите за провеждане на курса за втора група са: 7.10.12; 21.10.12; 4.11.12; 18.11.12; 2.12.12; 7.01.13 и 21.01.12

Забележка: Промяна на групата за определен урок/техника е възможна само след предварителна уговорка с администрацията на Ателие Марабу и в случай на налично свободно място.

В допълнително определен ден през 2013, ще се проведе бонус урок за смесени техники под названието "Рафинирай своя стил с DREMEL & SWAROVSKI ELEMENTS"

 

Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

 

Цената на целия курс е 420 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Аванса се приспада от стойността на последните 4 занятия. Оптималния брои участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 420 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четиринадесетте предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции, относно всяка от изучаваните техники. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция.

Какво се очаква от участниците в курса:

От вас се очаква да посетите поне 75% от уроците в курса, за да може да го приключите и да продължите в следващото ниво. Ако пропуснете определен урок, от вас зависи да се подготвите сами по определената техника на база, предоставен от нас пакет с материали и инструкции за изработка на конкретни проекти. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени диайни. Добре е също да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, от където да черпите идеи и вдъхновение.
 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 14 урока. Всяко ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 12 бижута, в чиято изработка са включени поне 7 от изучените 14 техники в съответното ниво.

За да бъде завършено дадено ниво, е необходимо участието ви в поне 10 от предлаганите 14 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за периода на курса. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

Участниците, посетили всичките 14 урока от първо ниво, получават напълно безплатно бонус урок за смесени и иновативни техники със заглавие "Рафинирай своя стил".

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Моделиране на тел с Гизмо
 • Стъпаловидна плетка
 • Бижутерийно низане 2
 • Плетка Ндебеле
 • Моделиране с тел 2
 • Обемна плетка Пейот
 • Плетене с халкички 2
 • Тубуларна и обемна плетка под прав ъгъл
 • Обемна спирална плетка
 • Японски плитки с Кумихимо 2
 • Плетка Зидария
 • Микро макраме
 • Метал клей
 • Плетени на кабушони

 


 
Какво да си носите:

 
Не е нужно да носите нищо друго, освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.


  
Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.


 

Мнения на наши ученици за курса:

 

"Програмата е структурирана добре и е съобразена с нивото на всеки участник.", Марина Вълчанова

"Занимателно и приятно, резултатите са невероятни, а чувството, че си се справил с поредното предизвикателство на Ателие Марабу е страхотно!", Мария Църкова


 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Приложна бижутерия Второ ниво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: