За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Кумихимо - вариации с тел

Техника:Техника за плетене на японски плитки с диск Кумихимо
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 


Атрактивна техника за изработка н абижута, включена в курса по Приложна бижутерия Трето ниво. С нея лесно ще постигнете ефектни модели, носещи интересно етно излъчване. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще добавите още една оригинална техника към знанията си по Приложна бижутерия.


Кумихимо има дълга история, водеща началото си от Япония. Самият термин означава „пресечени шнурове”. Техниката е повлияна от двата Дзен принципа уаби и саби, представящи идеята за преходност – нищо не е постоянно, нищо не е напълно завършено и не може да бъде съвършено. 


В настоящия урок курсистите ще надградят познанията си чрез вплитане на тел за моделиране и разучаване на нови по-сложни вариации. Това е предизвикателство, което ще даде ново артистично звучене на бижутата ви. 
Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с кръгъл диск Кумихимо и изработка на цилиндрични плитки с тел или комбинация от шнурове и тел;
  • Работа с квадратен диск Кумихимо и изработка на плоски плитки с тел или комбинация от шнурове и тел;
  • Начини за завършване на модели с тел или комбинация от шнурове и тел и включването им в дизайна на бижутата.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.


Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:


Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Кумихимо - вариации с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: