За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижутерийна смола

Техника:Техника за работа с бижутерийни смоли
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Оригинална и ефектна техника за изработка на бижута, включена в курса по Приложна бижутерия Трето ниво и като самостоятелен мини-курс за начинаещи. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще добавите още една оригинална техника към знанията си по Приложна бижутерия. С нея можете да постигнете очарователни елементи, които ще добавят стилен блясък в ръчно изработените бижута.

 

Бижутерийната смола, нанесена върху основа или рамка с детайл от изображение, придава чаровен и дълбок ефект. Позволява инкорпорирането на всякакви мъниста, копчета, хербаризирани растения, смесване с багрилни вещества, нанасяне върху трансферирани изображения. Освен това, след като я опознаете, можете да я използвате като съединяващ материал в много други вдъхновяващи проекти, като скрапбукинг, изработка на картички и различни аксесоари. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Бижутерийна смола - видове, характеристики и предимства;
  • Етапи в работата с бижутерийна смола;
  • Инкорпориране на мъниста и декоративни елементи.
 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Бижутерийна смола


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: