За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Дизайн на опаковка

Техника:Визуална идентичност на марка и дизайн на опаковки за бижута
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Много полезен урок за всички творци и автори на ръчно изработени предмети, включен в курса по Приложна бижутерия Трето ниво. 

Дори и все още да не сте превърнали хобито си в малък бизнес, от особено значение е да помислите за визуалното представяне на вашите ръчно изработени бижута. Качественото представяне показва отношение, добавя професионализъм към вашето начинание и осигурява добро впечатление. Марката включва в себе си цялата фирмена идентичност – лого, етикети, визитки, опаковки, рекламни материали. В урока ще ви споделим основни тънкости, чрез които ще оставите добро впечатление у клиентите си и лесно ще привлечете нови.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • От къде да започнете?
  • От какво се състои визуалната идентичност на вашата марка?
  • На какво да обърнем внимание при създаването на визуалната идентичност на нашата марка за ръчно изработени бижута;
  • Визитка;
  • Опаковка;
  • Етикет;
  • Къде и как да се рекламирате? 

 

И още много неща...

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Дизайн на опаковка


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: