За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Фотография на бижута в контролирана среда

Техника:Фотография на бижута в контролирана среда
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Динамир Предов
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Този урок, включен в курса по Приложна бижутерия Трето ниво, е изключително полезен за развиването на индивидуален творчески стил.  Все повече креативни онлайн платформи и кокетни галерии намират своето място сред виртуалното пространство. Те дават чудесна възможност за изява на автори от различни области, дори и в рамките на България. Ако целта ви е да развиете свой бизнес, трябва да вложите не само ентусиазъм и любов, но и огромна доза старание. Едно от най-важните условия за успешна реклама и постигане на продажби са качествените и атрактивни снимки.

 

Ще имате възможност да разберете отличителните специфики на професионалната продуктова фотография, представена по увлекателен начин за любители. Под ръководството на доц. Динамир Предов, ще упражните различни методи на заснемане в домашни условия с подръчни материали и последваща обработка на изображенията. Ще усвоите практически полезни хитринки, с които сами и със собствения си фотоапарат ще постигате успешни и професионални резултати. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да правите атрактивни снимки в домашни условия.

 

Задължително е да носите собствена камера, за да успеете да разучите специфичните й характеристики. Вземете и ваш ръчно изработен предмет, който да използвате в снимките си! 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Фотография на бижута в контролирана среда;
  • Как да правим качествени и интересни снимки в домашни условия с помощта на подръчни средства;
  • Композиция на снимката и как да представим атрактивно продуктите си;
  • Основни практики за дигитална обработка на фотографиите.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

Фотография на бижута в контролирана среда


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: