За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Коледни картички - урок за деца

Техника:Техники за изработка на картички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Мария Генова
Цена:10лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


 

Описание на курса:Забавен и отпускащ урок, от който всички си тръгват с красиви собственоръчно направени картички. Подходящ е за деца на възраст между 8 и 12 години.


Уроците ще се провеждат всеки вторник в продължение на 16 седмици, а темата винаги ще бъде различна и провокираща въображението на малките творци. Те могат да се включат във всяко едно занятие, спрямо тяхното свободно време. В уютната обстановка на Ателие Марабу на разположение ще бъдат красивите и качествени материали на AMG Vision Ltd. Квалифицирана, ентусиазирана и отдадена на професията си, Мария Генова от AMG Vision ще бъде до тях през цялото време и ще помага в изработката на тематичните картички.


В този урок вдъхновение ще черпим от наближаващия топъл и уютен празник Коледа, а резултата ще е красива картичка. Тя ще бъде идеален подарък за наш приятел или близък.


Цената на един урок е 10 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 


Какво включва цената на курса:


В посочената цена от 10 лева са включени всички необходими материали за работа по време на урока, както и подробни печатни материали с инструкции относно съответната техника. 


Умения и знания, включени в този урок:  • Различни техники за декорация и изработка на картички по дадена тема.

 

 

Урокът продължава от 16:30 до 18:00 и се изработва една картичка, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който децата ви ще останат очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!


Какво да си носитеНе е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от AMG Vision Ltd.

 

Основна информация:Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от AMG Vision Ltd. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Коледни картички - урок за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: