За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Steampunk бижута с Петър Арбов

Техника:Разнообразни базови техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:гост-преподавател Петър Арбов
Цена:45лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Описание на работилницата:


 

 

Забавен и отпускащ урок-работилница за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени гривни, обици и колиета.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни гост-преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на Steampunk бижутерията.

Ще се научите как сами да изработвате бижута от подобен тип. Къде и как да събирате необходимите за тях материали. Какви елементи са ви нужни как да ги съчетавате. Ще се запознаете с главните бижутерийни аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате такива бижута вкъщи.

 


 

Умения и знания, включени в тази работилница:

 

  • Какво е Steampunk
  • Кои са отличителните черти на тази концепция
  • Как да изработвате бижута в тази стилистика

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е работилница за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо от концепцията Steampunk. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Работилницата продължава около 4 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна работилница, след която ще постигнете невероятни резултати и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

 
Мнения на наши ученици за курса:
 
"Най-много ми допадна момента, в който разглобихме часовника и подготвихме дизайна.", Петя Ананиева
"Условията и обстановката по време на урока бяха отлични.", Наташа Василева
 


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Steampunk бижута с Петър Арбов


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: